U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

AGENDA BEURZEN EN MARKTEN

Herdersfair Balloo

Rondom de schaapskooi in Balloo is er een gezellige markt waarop onder andere alle producten van het schaap aan bod komen. Ook Wolstudio Haren is weer aanwezig op deze fair met Landscapes Dyes, Natuurlijke verfstoffen, boeken, Ashford producten, handgeverfde wol, vilt benodigdheden etc. Ook geven we steeds demonstraties spinnen en weven en kun je uiteraard ook zelf even een spinnewiel of weefgetouwtje uit proberen.

7 en 8 oktober

schaapskooi Balloo

 van 10.30 tot 17.00 uur.

Entree € 5,00.

Gratis parkeren.

Landelijke Spindag

De Wolstudio staat op deze dag ook op de materialen markt.

30 september

Mennorode te Elspeet 

Ontmoet Kruid&Ambacht

Voor de tweede keer dit jaar organiseren wij bij Kruid&Ambacht (de winkel van de Wolstudio) een gezellige dag met diverse workshops en kun je verschillende ontwerpers en deelnemers aan de winkel persoonlijk ontmoeten. Deze versie zal uiteraard in het teken staan van de komende feestdagen. Uitgebreid programma volgt nog.

18 november van 10.00 tot 16.00

Midwinterwol

Traditiegetrouw is ook Wolstudio Haren weer present op deze grote wolmarkt! Net als de bezoekers kijken wij er ook ieder jaar weer naar uit. Uiteraard gaat er weer veel Ashford mee, Landscapes Dyes, Natuurlijke verfstoffen, boeken, wol, viltbenodigdheden etc. Je kunt veel zelf uitproberen; even achter een Countryspinner of Joy, of een hevelrietgetouw uit proberen? Het kan allemaal. 

Deze keer organiseren wij in onze stand ook een Meet en Greet voor leden van de Facebookgroep de Hevelgrieten. Hoe en wat dat horen jullie nog.

8 en 9 december

Manege de Dollard in Winschoten