U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

AGENDA BEURZEN EN MARKTEN

Handwerkbeurs Zwolle

Wolstudio Haren zal voor het 7e jaar alweer een stand inrichten op deze grote Handwerkbeurs. Er gaat natuurlijk heel veel Ashford mee. Dus je kunt veel zelf uit proberen: diverse weefgetouwen, E spinner 3 en de Super Jumbo, Joy etc. Maar ook Landscapes Dyes, boeken, natuurlijke verfstoffen, viltbenodigdheden etc.

13,14,15 en 16 februari 2020

IJsselhallen Zwolle

Brei- en Haakdagen

Dit jaar komen de Brei- en haakdagen ook weer naar Groningen. Zo'n thuiswedstrijd kunnen wij natuurlijk niet laten schieten. Samen met Wolnuts (breipatronen en pakketten) zullen wij een stand inrichten met o.a. weefgetouwen, spinnewielen van Ashford en Landscapes Dyes en Natuurlijke verfstoffen.

gecanceld

 

Schapen scheren Stadskudde Groningen

Jaarlijks wordt de stadskudde geschoren in het Noorderplantsoen in Groningen. Er is een kleine markt en de vachten van de schapen die zijn geschoren worden verkocht voor het goede doel. De opbrengst gaat naar de Nacht van de Vluchteling. Er is ruime keus uit mooie langharige viltvachten, spinvachten maar ook wol die meer geschikt is voor het vullen van kussens, poppen etc. De prijs zal ongeveer vanaf € 5,00 per vacht zijn afhankelijk van de kwaliteit en de kleurstelling.

gecanceld

Wolfeest Balloo 
Terwijl de schapen worden geschoren is er heel veel te zien en te beleven in en om de schaapskooi. Het Wolfeest is een fair met een grote diversiteit aan kramen maar ook veel demonstraties en workshops. 
Ik ben inmiddels de tel kwijt maar Wolstudio Haren is al vele jaren van de partij. Natuurlijk neem ik veel producten mee op het gebied van spinnen, weven, (natuurlijk) verven, vilten etc. Ook zal ik dit jaar mijn boek Kleurenpracht met kruidenkracht bij mij hebben. Op zondag geef ik ook een workshop Natuurlijk verven. Zie het workshop overzicht.

gecanceld

Textielplus festival

Dit jaar ga je ons ook vinden op dit inspirerende, prikkelende en tot de verbeelding sprekende evenement. Met veel ruimte voor textiele kunstenaars en kunsten maar ook met een grote beurs vol met textiel gerelateerde stands. Verder zijn er expostities, demonstraties en workshops.

Zoals het nu lijkt gaat deze beurs DOOR!
12 tm 14 november
van 10.00-17.00
Brabanthallen hal 7
Diezekade 2 Den Bosch

https://textielplusfestival.nl/