U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

ACTIVITEITEN EN GROEPEN

Noordelijke Spingroepen

Op  eerste woensdag van de maand  komt er 's morgens en 's middags een groep spinners bij elkaar. Een ideale manier om lekker te blijven spinnen en ook ervaringen uit te wisselen, 

Als je nog niet eerder op de spingroepen bent geweest en je wilt graag komen dan is het handig dat je van te voren even contact opneemt om te zien waar plaats is.

Koffie en thee met wat lekkers staan klaar. 
Je eigen spinnewiel of spintol meenemen!

 

Iedere 1e woensdag van de maand komen de spingroepen bij elkaar.
ochtendgroep van 10.00-12.00 (VOL)

middaggroep van 14.00-16.00


€ 5,00/keer
 

 

Viltgroep

Onlangs is er weer een Viltgroep gestart. Iedere derde woensdag van de maand komt de viltgroep in de ochtend bij elkaar. De groep is bedoeld voor diegene die al kunnen vilten (droog of nat) maar het leuk en inspirerend vinden om als vilt(st)ers bij elkaar te komen. Je werkt aan je eigen project, gebruikt je eigen materialen (of schaft ze in de winkel aan). Er wordt geen les gegeven. Er is nog plek voor deelnemers aan deze groep. Heb je interesse laat dat dan even per mail weten.

 Iedere derde woensdag van de maand.

€ 5,00/keer

Breien bij het Breilab

In maart 2015 is gestart met het Breilab dat bedoeld is voor de meer ervaren breisters die het fijn vinden om met name de technische kant van het breien verder uit te diepen en van elkaar te leren.

Wil je aan het breilab deelnemen dan kun je dus al (goed) breien .

Elke 2e woensdag van de maand komt het breilab bij elkaar. We starten weer op 8 september.

€ 5,00/keer 

Weefgroep De Trendsetters  *)

Je kunt al weven maar je zoekt inspiratie en je vindt het leuk om je kennis en passie over weven te delen met anderen: dan is de Weefgroep echt iets voor jou. Er is nog plek voor nieuwe leden.

*) Trend  is het Deense woord voor: Schering en Inslag

4 april 20174 april 2017

 

De weefgroep komt iedere 2e dinsdag van de maand in de middag bij elkaar. Op 7 september starten we weer.

€ 5,00/keer